Schenkingen

Elk project dat Edukado tot een goed einde brengt, hebben we voor een groot deel te danken aan onze sympathisanten. Een van de manieren om ons te steunen, is een schenking.
Iedere schenking wordt bij ons voor 100% besteed aan de realisatie van een project. Concreet betekent dit dat de schenkingen niet gebruikt worden voor de persoonlijke kosten van de studenten (verblijfkosten, eetkosten, …), maar enkel voor de bouwkosten, het loon van de arbeiders, enz.
De schenkers worden op de hoogte gehouden van de projecten m.b.v. nieuwsbrieven en jaarverslagen.

Fiscaal aftrekbare schenkingen (Koning Bouwdewijnsstichting)
IBAN: BE10 0000 0000 0404
BIC: BPOTBEB1
Vermelding: 128/3187/00093

Bankrekening van Edukado (niet fiscaal aftrekbaar):
IBAN: BE28 0015 1911 9020
BIC Code (SWIFT): GEBABEBB Vermelding: “Schenking Edukado + naam project”

Trooper

Edukado kan je nu ook terugvinden op Trooper.be! Trooper is een online platform waarmee je verenigingen, zoals Edukado, kan steunen tijdens het online shoppen.

Hoe werkt het?

Wel, als je surft naar Trooper met de onderstaande knop krijg je een overzicht van alle deelnemende winkels. Als je dan via deze pagina doorklikt naar de winkel waarbij je je aankoop wil doen, weet deze winkel dat je via Trooper bent gekomen en Edukado wil steunen.

Bij je aankoop, schenkt de winkel dan tot gemiddeld 5%(!) van je aankoopbedrag aan Edukado, zonder dat het jou meer kost! En dit geldt voor winkels zoals Bol.com, Coolblue, Booking, Collect&Go, JBC, Decathlon, Dreamland, Torfs en meer dan 600 anderen.

Je kan zelfs een Google Chrome extensie installeren, Trooper Bot, die je steeds zal verwittigen wanneer je aan het shoppen bent op een website die Edukado steunt.

Gemakkelijk toch?

Geld inzamelen via TrooperTrooperbot*

*Je wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer je geld in kan zamelen voor Edukado. Je moet hem dan enkel nog activeren en klaar!

Webshop

Je kan een Edukado project ook steunen door 1 van onderstaande producten aan te schaffen. Ook de producten die de studenten verkopen kan je via deze pagina aanschaffen. De kostprijs bestaat uit de kosten van de goederen, een steunbedrag dat integraal naar onze projecten gaat en de vervoerskosten. Er worden dus geen administratie kosten aangerekend! (De webshop is in opbouw)