Koopjeshoek

Je kan een Edukado project steunen door 1 van onderstaande producten aan te schaffen. Ook de producten die het studententeam verkopen kan je via deze pagina aanschaffen. De kostprijs bestaat uit de kosten van de goederen, een steunbedrag dat integraal naar onze projecten gaat en de eventuele vervoerskosten. Er worden dus geen administratie kosten aangerekend! (De webshop is in opbouw, betalingen gebeuren nog via overschrijving. )

Spread the love kaartenpakket

  • Met de aankoop van dit –Spread the love, not the virus– kaartenpakket steun je het Senegal 2021 project
  • Keuze uit 2 pakketten
  • Af te halen via je edukado kennis of bezorging via post (Opgelet de verzendkosten zijn per pakket €2)
  • Gedrukt door Crazy Copy Center
  • Ontworpen door het Senegal team
Aankoop

Win een weekend Ardennen

De verkoop is voorbij. De winnaar wordt binnen aanzienlijke tijd aangekondigd door middel van het gebruik van randomizer

Schenkingen

Elk project dat Edukado tot een goed einde brengt, hebben we voor een groot deel te danken aan onze sympathisanten. Een van de manieren om ons te steunen, is een schenking.
Iedere schenking wordt bij ons voor 100% besteed aan de realisatie van een project. Concreet betekent dit dat de schenkingen niet gebruikt worden voor de persoonlijke kosten van de studenten (verblijfkosten, eetkosten, …), maar enkel voor de bouwkosten, het loon van de arbeiders, enz.
De schenkers worden op de hoogte gehouden van de projecten m.b.v. nieuwsbrieven en jaarverslagen.

Fiscaal aftrekbare schenkingen (Koning Boudewijnstichting)
IBAN: BE10 0000 0000 0404
BIC: BPOTBEB1
Vermelding: 128/3187/00093

Bankrekening van Edukado (niet fiscaal aftrekbaar):
IBAN: BE28 0015 1911 9020
BIC Code (SWIFT): GEBABEBB Vermelding: “Schenking Edukado + naam project”

Bankrekening van het Senegal Project (niet fiscaal aftrekbaar):

IBAN: BE35 0017 1347 9637
BIC Code (SWIFT): GEBABEBB

Trooper

Edukado kan je nu ook terugvinden op Trooper.be! Trooper is een online platform waarmee je verenigingen, zoals Edukado, kan steunen tijdens het online shoppen.

Hoe werkt het?

Wel, als je surft naar Trooper met de onderstaande knop krijg je een overzicht van alle deelnemende winkels. Als je dan via deze pagina doorklikt naar de winkel waarbij je je aankoop wil doen, weet deze winkel dat je via Trooper bent gekomen en Edukado wil steunen.

Bij je aankoop, schenkt de winkel dan tot gemiddeld 5%(!) van je aankoopbedrag aan Edukado, zonder dat het jou meer kost! En dit geldt voor winkels zoals Bol.com, Coolblue, Booking, Collect&Go, JBC, Decathlon, Dreamland, Torfs en meer dan 600 anderen.

Je kan zelfs een Google Chrome extensie installeren, Trooper Bot, die je steeds zal verwittigen wanneer je aan het shoppen bent op een website die Edukado steunt.

Gemakkelijk toch?

Geld inzamelen via TrooperTrooperbot*

*Je wordt dan automatisch op de hoogte gebracht wanneer je geld in kan zamelen voor Edukado. Je moet hem dan enkel nog activeren en klaar!