Teachers against COVID 2020

Doneer een sensibiliseringspakket

En help het leerkrachten team uit Sierra Leone in hun strijd tegen COVID-19

De COVID pandemie dwingt Sierra Leone tot het uiterste. De aantallen lopen op. Werkloosheid, hongersnood en armoede nemen toe. Een humanitaire ramp loert om de hoek. Ondanks het goede beleid van hun leiders hebben de armste mensen het erg moeilijk. 

Om een ramp te voorkomen zijn de leerkrachten van de primary school Eye For Salone in actie geschoten. Dorpsgenoten mondeling informeren over het virus, zeep en mondmaskers uitdelen, afstandsonderwijs aanbieden, ze doen het allemaal. Hoe groot hun motivatie ook is, hun bereik is beperkt. Ze kunnen niet eens al hun kleuters van een pakket voorzien. Geef deze changemakers vleugels. Laat hen grenzen verleggen, elke dag opnieuw. Uw hulp is nodig. Ontdek wat ze doen en hoe jij het verschil kan maken.

Deadline 30 juni

Ik ben al overtuigd, ik wil doneren!

De crowdfunding is succesvol afgelopen. Er is 2415EUR opgehaald voor de sensibiliseringscampagne van de leerkrachten.

Changemaker Mohamed aan het woord

Mohamed vertelt je in deze video alles wat je moet weten over het project. Deze videoproductie is een donatie van Klin At Entertainment, een opkomend entertainment bureau uit Bo, Sierra Leone.

 

« All I want is the project to succeed »

-Mohamed Jubairu Jalloh, CEO Klin At Entertainment-

Enkele feiten

Locatie: Afrika, Sierra Leone, Waterloo
Begindatum: 01/06/2020
Einddatum:  – in uitvoering –
Beschrijving: Invoeren van afstandsonderwijs en het uitvoeren van een sensibiliseringscampagne om een COVID-19 epidemie in hun lokale community te voorkomen.
Partnerorganisatie in het Noorden: Eye for Salone
Partnerorganisatie in het Zuiden: Flemish Institute and Primary School

In cijfers

Opgehaald

2455

Einddoel

2000€

Impact

al1000personen

Doneren geeft hen vleugels!

10€ = 4 Pakkettenj

4 gezinnen zullen gesensibiliseerd worden over covid-19 en elk gezinslid zal een stuk zeep en een mondmasker krijgen. Hierdoor kunnen ze de kennis onmiddellijk in de praktijk zetten. Hun schoolgaande kinderen krijgen een lesbundel om oefeningen te maken, over een week moeten ze die indienen.

50€ = 20 Pakketten + je krijgt een Scrunchique mondmasker

20 gezinnen zullen gesensibiliseerd worden net zoals bij het vorige pakket. (psst, je krijgt een handgemaakt mondmasker van het modebedrijf Scrunchique. Deze maskers worden gratis gemaakt ten voordele van dit project. Enkel de stoffen worden door Edukado betaald. Dit wordt samen met een Sierra Leons bedankingskaartje opgestuurd via de post. Zorg er dan wel voor dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief zodat we je kunnen contacteren)

Doneer op de bankrekening van Edukado

IBAN: BE28 0015 1911 9020BIC Code (SWIFT): GEBABEBB

Vermelding: “Schenking Teachers against COVID” + aantal pakketten (bv. 4 pakketten)

Updates

Rien trouvé.

Geef een gift om van dit project een succes te maken

Dompel je onder in het project