Activiteiten

Op deze pagina zijn al onze afgelopen en toekomstige activiteiten op 1 plaats te vinden. Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf gemakkelijk van alles op de hoogte!

Rien trouvé.

Geplande activiteiten

Byebye Party

Zoals jullie weten gaan wij weg :’(
MAAR we gaan niet weg zonder een groot knalfeestje!
Kom ons mee uitwuiven 24 april voor de blok begint.
Neem al je vrienden, kennissen, katten, schoenen, aardappels... mee TOT DAN!

Afgelopen activiteiten

Crowdfunding reparatie Malawi 2016

En cours

Vorige maand nam cycloon Idai honderden levens, en alsook het schooltje dat we in 2016 in Malawi bouwden werd hard aangetast.
Ons bestuurslid Ella zette samen met 4 andere studenten, Christophe, Robin, Claudia en Peter een crowdfunding campagne op om de reparatie van het dak te financieren.
In 2016 bouwde ons team 4 lokalen voor Generation Cooperation Malawi, het verwoeste schooltje.

Filmavond

EDUKADO DOET MEE AAN DE WARMSTE WEEK
Wij, Edukado organiseren op 5 december een knusse filmavond op deze koude winterdagen. Zin om ook op te warmen met Narnia, Red Sparrow of Interstellar (stem nu op de poll)? Dan ben je bij Edukado aan het juiste adres. Omdat er niets beters is dan lekker knus binnenzitten met een filmpje en leuk gezelschap.

Samosa’s en loempia’s

Warmste 24u van de VUB, daar doet Edukado natuurlijk zeker ook aan mee. Om onze cultuur die we gaan leren kennen al een beetje voor te stellen, verkopen we samosa’s en loempia’s. Kom dus zeker proeven van deze heerlijke Indische lekkernijen voor een klein prijsje.
See you there